Η Ομάδα μας στο Facebook!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ UFO

Ο Λευκός Οίκος προχώρησε χθες σε μια άκρως ασυνήθιστη ανακοίνωση, με την οποία διαβεβαιώνει τους απανταχού ενδιαφερόμενους, ότι «η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους».
Όπως έγινε γνωστό, αυτή η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης ως απάντηση σε δύο αιτήσεις με υπογραφές μερικών χιλιάδων ανθρώπων που ζητούσαν από το Λευκό Οίκο να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος."Δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία για συμβάντα τα οποία να έχουν αποκρυβεί από τους ανθρώπους", τονίζει ο σύμβουλος του Ομπάμα, Φιλ Λάρσον, ο οποίος δεν απέκλεισε την ύπαρξη των εξωγήινων και όπως παραδέχθηκε ούτε η NASA αποκλείει μια τέτοια πιθανότητα.
«Πολλοί επιστήμονες, ανάμεσά τους και μαθηματικοί, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των αστεριών του σύμπαντος, να υπάρχει ένας πλανήτης διαφορετικός από το δικό μας στον οποίο να φιλοξενείται ένα είδος ζωής. Πολλοί από τους επιστήμονες αυτούς επισημαίνουν την ίδια στιγμή ότι οι πιθανότητες να έλθουμε σε επαφή με κάποιον από τους πλανήτες αυτούς είναι εξαιρετικά μικρές δεδομένων των αποστάσεων. Όλα αυτά είναι καθαρές εικασίες. Το μόνο τεκμηριωμένο στοιχείο είναι το ότι δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη στη Γη για την ύπαρξη εξωγήινων» τονίζει ο σύμβουλος του Ομπάμα. 

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής