ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Aπιστευτη ιστορια με UFO στη Ρωσια - Εξωγηινοι με γυναικεια φωνη μιλουσαν σα να νιαουριζαν, λενε Ρωσοι ελεγκτεΣ πτησηΣ

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στη Σιβηρία υποστηρίζουν ότι έλαβαν σήμα από UFO που πετούσε με μεγάλη ταχύτητα, με ένα εξωγήινο με γυναικεία φωνή ο οποίος μίλησε σε μια ακατανόητη γλώσσα όπως της γάτας.

 

Το μυστηριώδες αντικείμενο ξαφνικά εμφανίστηκε στα μόνιτορς πτήσης πάνω από την απομακρυσμένη ρωσική πρωτεύουσα του διαμαντιού, Γιακούτσκ (Yakutsk).

Φάνηκε να πετά με ταχύτητα λίγο πάνω από 6000 mph, και ραγδαία αλλαγή κατεύθυνσης στον πρωινό ουρανό, όπως υποστηρίζεται.

Επαφή με εξωγήινους; Το UFO είναι το σκάφος στο κέντρο της οθόνης που βρίσκεται πλησιέστερα προς τη χρυσή γραφή. Στο βίντεο το UFO κινείται συγκριτικά ταχύτερα σε ολόκληρη το ραντάρ


Κάνοντας επικοινωνία: Οι ελεγκτές πτήσης ανίχνευσαν τοUFO στον πύργο ελέγχου στην πόλη Γιακούτσκ

Το UFO εντοπίστηκε σε ύψος 64, 895 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και φάνηκε να παρεμβαίνει σε συχνότητες της αεροπορίας.


Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο You Tube, ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή με το UFO.

Οι Ρώσοι υπάλληλοι της αεροπορίας ακούγονται στον πύργο ελέγχου να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το σκάφος.

Το βίντεο θα προξενήσει χαρά στους οπαδούς των UFO που ισχυρίζονται ότι εξωγήινοι από άλλους πλανήτες έχουν ήδη προσγειωθεί στη γη...

Ένα ραντάρ δείχνει το UFO να κινείται γρήγορα μέσα από τους ουρανούς, ενώ περιτριγυρίζεται από αεροπλάνα πολύ πιο αργά.

«Άκουγα κάποια γυναικεία φωνή, σαν μια γυναίκα να έλεγε μιάου – μιάου όλη την ώρα», είπε ο πιλότος μιας περαστικής πτήσης της Aeroflot.

Αναφέρεται, ότι η επικοινωνία του με το ρωσικό αεροπλάνο διαταράχθηκε λόγω παρεμβολών από το UFO.

Ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας όρισε αυτόματα τοUFO ως '00000 ', διότι δεν είχε αριθμό πτήσης.

Δείτε το βίντεο:

Οι σκηνές αυτές πρώτη φορά δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα, αλλά είναι ασαφές πότε ελήφθησαν. Σε μία σκηνή που φαίνεται ο αερολιμένας, δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου χιόνι, κάτι που είναι σύνηθες για οκτώ μήνες το χρόνο στο Γιάκουτσκ, όπου η θερμοκρασία χθες το βράδυ ήταν μείον 36C.

Σε ένα σημείο το UFO δείχνει να απομακρύνεται από το Γιάκουτσκ με μεγάλη ταχύτητα πριν στρίψει και κατευθυνθεί πίσω προς την πόλη.

Δεν υπήρξε σχόλιο χθες το βράδυ από το υπαλλήλους του αεροδρομίου σχετικά με τον εικαζόμενο UFO.

Ορισμένοι ‘ειδικοί στα UFO’ υποστηρίζουν ότι είναι ευρέως γνωστό ότι τα UFO έχουν κάνει επαφή και έχουν προσγειωθεί στη γη, αλλά λεπτομέρειες ποτέ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

http://volostv.blogspot.com

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις