ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Με UFO ξαναχτυπά η Wikileaks


Η NASA κατόρθωσε να καθηλώσει τον κόσμο με την ανακάλυψη "εξωγήινου" βακτηρίου, αλλά ο Τζούλιαν Ασάντζ, ιδρυτής της Wikileaks, στρέφει ξανά το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, γνωστοποιώντας ότι έχει στην κατοχή του έγγραφα που αποκαλύπτουν πληροφορίες για εξωγήινους.
Ο ιδρυτής του ιστότοπου, Τζούλιαν Ασάνζ, για τον οποίο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική κακοποίηση, σημειώνει ότι σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας νέα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης με θέμα την εξωγήινη ζωή.
Ο 39χρονος δεν διευκρίνισε τι είδους πληροφορίες ενέχουν τα έγγραφα και πότε θα δημοσιευτούν, αλλά ότι προχωρήσει στη δημοσίευσή τους μόλις πιστοποιηθεί η γνησιότητά τους.
Ερωτηθείς για το εάν τα έγγραφα που έχει στη κατοχή του αναφέρονται και σε εξωγήινους, τόνισε ότι έλαβε αρκετά emails από διάφορα άτομα σχετικά με τα UFO αλλά ακόμα μένει να αποδειχτεί ότι είναι γνήσια.
Μόλις πέρυσι υπήρχαν 400 αναφορές στο υπουργείο Αμύνης σχετικά με τα UFO's στη Βρετανία, αριθμός που τριπλασιάστηκε μέχρι σήμερα.
Αρκετές ιστοσελίδες εικάζουν ότι οι διαρροές αφορούν απαντήσεις σε ισχυρισμούς των στρατιωτικών πιλότων ότι οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί στην γη, παρείσδυσαν σε πυρηνικές εγκαταστάσεις πυραύλων και απενεργοποίησαν όπλα.
Τα εν λόγω σχόλια έκανε ο Ασάνζ κατά τη διάρκεια συνομιλίας του στο διαδίκτυο με τον Guardian κατά την οποία επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του λαμβάνει μέτρα ασφαλείας εξαιτίας των απειλών που δέχεται για τη ζωή του.

cosmo.gr

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις