Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Πρακτικη των Ιδεογραμματων – sigil Practice.


Πρόλογος
Το συγκεκριμένο ιδεόγραμμα επιλέχθηκε από μια σπάνια συλλογή sigils και ο κεντρικός σκοπός του είναι ο μαγνητισμός της τύχης στον οικονομικό τομέα .
Στο μέλλον θα παραθέσουμε και αλλα για διαφορετικά αποτελέσματα .Μέσα από προσωπική μου εμπειρία κατάλαβα ότι με την επιμονή και την πίστη πάνω στην άσκηση του συγκεκριμένου sigil θε έχετε θετικά αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν .
Πρακτική εφαρμογή
Μελετήστε το ιδεόγραμμα τουλάχιστον για 5 λεπτά έτσι ώστε να μπορέσετε να το συγκρατησετε στην μνήμη σας. Ύστερα βρείτε ένα αναπαυτικό μέρος για να ξεκινήσετε το διαλογισμό σας .Αφού χαλαρώσετε μέσω του διαλογισμού με αναπνοές και εκπνοές των τριών  δευτερολέπτων για τουλάχιστον δυόμιση λεπτά ξεκινήστε να οραματίζεστε το ιδεόγραμμα όπως ακριβώς είναι στην εικόνα  .Το όνομα του sigil είναι ΑΧΜΑΡΑΤ και είναι μια οντότητα που κατοικεί  στο αστρικό πεδιο  με την ιδιότητα να μαγνητίζει την τύχη τόσο στην ζωή όσο και στα τυχερά παιχνίδια .Οραματιστείτε  ότι καλείτε το ιδεόγραμμα με το όνομα του και ζητήστε του να σας φέρει τύχη  με έναν  από τους δύο τρόπους που προανέφερα . 
Υποσημείωση
Αν πρόκειτε για τυχερά παιχνίδια ποιο αποδοτικό θα ήταν να γίνετε η άσκηση τα τρία προηγούμενα βραδια.

1 σχόλιο:

  1. πολύ καλά. είναι κάτι το διαφορετικό στον κόσμο της μαγείας. πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό για να τα καταλάβεις αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής