ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Telepathy : ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑΥπενθυμίζουμε ότι αυτό το πλέγμα είναι το κέντρο της τηλεπάθειας.

Ο μαθητής καθισμένος σε μία άνετη πολυθρόνα, με το πρόσωπο στραμμένο προς την ανατολή, θα φανταστεί εκεί σε αυτήν την μακρινή απόσταση, έναν απέραντο Σταυρό, ν` ακτινοβολεί, μ` ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Φαντάζεται ότι εκπέμπει ακτίνες χρυσές και γαλάζιες οι οποίες

φθάνουν μέχρι το ηλιακό σας πλέγμα, που είναι τοποθετημένο στην περιοχή του αφαλού. Ο μαθητής θα προσπαθήσει να αισθανθεί τους παλμούς αυτών των ακτινών να λούζουν με φως το τσάκρα αυτού του πλέγματος.

Ταυτόχρονα, θα εξασκεί το μάντραμ με το φωνήεν ΟΥ, το οποίο θα προφέρεται επί μακρό, σε τόνο μεσαίο: ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ….

Αυτή η άσκηση αν πραγματοποιείται μισή ώρα καθημερινά. Θα αποκτάται η Τηλεπάθεια.

Όταν αναπτύσσεται το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το μετωπικό τσάκρα γεμίζει με λαμπρότητα και με φωτιά και ο Διορατικός αντιλαμβάνεται όλες τις αστραφτερές αποχρώσεις της αύρας του ατόμου και όλα τα «νοητικά σχήματα» τα οποία επιπλέουν, με τα φλογερά χρώματά τους, στους ανώτερους κόσμους.

gnosticteachings.blogspot.com

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις