Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, Α.Τ.Ι.Α & ΑΓΓΕΛΟΙ


ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Ο άνθρωπος ως σώμα είναι της αυτής ποιότητας με την ύλη της Γης, ώστε να δύναται να κατοικήσει εντός αυτής. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος ως οντότητα δεν είναι φτιαγμένος μόνο για την Γη, διότι διαμέσου της ψυχής και του πνεύματος του, του ενεργειακού δηλαδή σώματος, δύναται να ταξιδέψει και να βρεθεί κι εκτός Γης από όπου προήλθε. Έτσι για τον άνθρωπο θάνατος είναι η αποχώρηση της ψυχής και του πνεύματος από το υλικό σώμα και η μετάβαση αυτών από την γνωστή ύλη της Γης, απʼ την διάσταση του αέρα στην διάσταση του Αιθέρα, όπου δύναται να κατοικήσει η ψυχή και το πνεύμα άνευ σώματος.
 Γιʼ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν 24 Σταθμοί στους οποίους κατατάσσονται οι ψυχοπνευματικές οντότητες αναλόγως του ψυχικού τους σθένους ξεκινώντας από τον Α, που είναι η Γη, ως τον Ω, που είναι ο Σταθμός Αναπαύσεως, ή αλλιώς Παράδεισος. Η κατάταξη αυτή κρίνεται σε σχέση με τις αρετές που απέκτησε μία οντότητα κατά την διάρκεια της ζωής της εν τη Γη. Τις αρετές, όπως αυτές αναδείχθηκαν από το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, το οποίον αναγνώρισε το περιβάλλον αυτών των αρετών ως την Πεμπτουσία (Αιθέρα). Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός επισφράγισε και ενέταξε όλες τις αρετές εις την Ουσία της Αγάπης και δημιούργησε τους 24 αυτούς Σταθμούς κατά την οργάνωση του Επουρανίου Βασιλείου Του, μετά την Ανάληψη Του εις τους Ουρανούς. Σʼ αυτό συμπεριέλαβε και οντότητες που προϋπήρχαν της ενσαρκώσεως Του εν τη Γη και ανάλογα με το έργο που είχαν επιτελέσει τους έδωσε διοικητικές θέσεις εις το Βασίλειον Του, το οποίο παράγει έργο αποκλειστικά για τη Γη.

Εις την αιθερική διάσταση λοιπόν, οι οντότητες που υπόκεινται σε επανενσαρκώσεις ως άνθρωποι στη Γη είναι ψυχοπνευματικές άνευ υλικού σώματος. Οι οντότητες αυτές βρίσκονται από τον Σταθμό Β ως τον Σταθμό Ω. Οι οντότητες που χάνουν τον δρόμο του Φωτός εντός του Αιθέρα, δεν μπορούν να υπερβούν τον Σταθμό Ε. Αυτές αποκαλούνται εγκλωβισμένα πνεύματα, διότι κατά την μετάβαση τους από την διάσταση του αέρα στον Αιθέρα, λόγω έλλειψης ψυχικού σθένους, δεν μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τους πνευματικούς τους οφθαλμούς ώστε να «δουν» το Φως. Οι οντότητες αυτές δεν είναι ούτε «φιλικές», ούτε «εχθρικές» κι αυτό διότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί υπάγονται μόνο εις τον Σταθμό Α, τον Σταθμό των αντιθέσεων. Από τον Σταθμό Ζ έως τον Σταθμό Ψ, οι οντότητες είναι εξελισσόμενες πνευματικά, λαμβάνουν Πνευματικές Διδασκαλίες ως τροφή και ζουν ως κοινωνίες εντός των Σταθμών, οι οποίοι διαφέρουν ενεργειακά ο ένας από τον άλλον. Στον Σταθμό Ω βρίσκονται όσες έφτασαν εις την Θέωση.

Εις το Σύμπαν, υπάρχουν και άλλης ενεργειακής υφής οντότητες, οι οποίες δεν ενσαρκώνονται εις την Γη αλλά επιτελούν διαφορετικό έργον ως προς τη λειτουργία του Σύμπαντος. Η λειτουργία των οντοτήτων δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτή από τον υλικό ανθρώπινο εγκέφαλο, διότι ουδεμία σχέση έχει με την λειτουργία των ανθρώπων εν τη Γη.
Όσον αφορά τις υλικές θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. εις την Γη, είναι:

A) Κατάλοιπα αρχαίας εξελιγμένης τεχνολογίας εκ της Ατλαντίδος, η οποία καταφέρνοντας την διάσπαση της διασπάσεως του ατόμου, προκάλεσε την εξαΰλωση της, με αποτέλεσμα την διαταραχή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων πάνω από τον χώρο εις τον οποίον υπήρξε (βλ. τρίγωνο των Βερμούδων), όταν το υγρό στοιχείο σταμάτησε την καταστροφή ολοκλήρου της Γης, ενεργοποιώντας το Φασματικό Πλάσμα του Αιθερικού Φωτός της Γης (Φ.Π.Α.Φ.).

B) Φωτεινές οντότητες οι οποίες είναι Άγγελοι και Αρχάγγελοι διαχειριστές του Φ.Π.Α.Φ. Οι θεάσεις αυτών των οντοτήτων γίνονται συχνότερες πριν από επερχόμενες καταστροφές προκαλούμενες εκ της ανθρώπινης παρέμβασης.

Όπως αναρτήθηκε στο site http://www.nooapocalypsis.org/html/apocalypseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής