ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Μην ξεχάσετε να πατήσετε στις τρεις γραμμές δίπλα στον τίτλο ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ για να δείτε τις κατηγορίες των άρθρων αλλά και όλα τα Gadget μας !

Ακολουθηστε μας στο facebook

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ : ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΚΒΑΝΤΑ


Εικόνα της ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΚΒΑΝΤΑ

Ένα πανάρχαιο σύστημα συμβολισμού και οι πλέον σύγχρονες απόψεις της Φυσικής για τη δημιουργία των Κόσμων ταιριάζουν με θαυμαστή σαφήνεια, διαύγεια και απλότητα. Από τούτο το ταίριασμα προβάλλει ένα σύμπλεγμα εσωτερικής φιλοσοφίας και επιστήμης που ικανοποιεί τόσο τις ανάγκες του ορθολογιστικού νου, όσο και
 εκείνες της αφηρημένης διαισθητικής σκέψης. Λέξεις – κλειδιά, κωδικοποιημένα σύμβολα, γλωσσικά σχήματα με πολύμορφες νοηματικές όψεις παρέχουν την εικόνα της δημιουργίας του σύμπαντος, εκείνου που περιβάλλει το ανθρώπινο πλάσμα και ταυτόχρονα κρύβεται στον εσώτατο σπινθήρα της ύπαρξής του. Εικόνες που καθοδηγούν το νου ή τον σταματούν προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια της άμεσης Φώτισης. Μια αλήθεια που επαναλαμβάνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια και οριοθετεί την ύπαρξη ενός Θεού των Κβάντα σαν θεμέλιο της ζωής όπως τη γνωρίζουμε πάνω στο πρόσωπο της γης.
Συγγραφέας:   Love Jeff

Σχόλια

Anti aging - Soul Cleansing System - Αντιγήρανση - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Δημοφιλείς αναρτήσεις