Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Απεγκλώβιση οντοτήτων

Το υλικό μας σώμα περιέχει ζωτική ενέργεια ή αιθέρα και το αστρικό του αντίστοιχο ή ψυχή. Όταν το αστρικό σώμα εξασθενεί, μπορεί να μάς κάνει κατάληψη κάποια αστρική οντότητα. Η εξασθένηση προκαλείται από αρρώστεια, μεθύσι, κατανάλωση ναρκωτικών, ολική αναισθησία, μεταμόσχευση, εγκυμοσύνη, αποβολή, έκτρωση, τραυματισμό, υπνοβασία, αστρική προβολή, διαλογισμό, συναισθηματικό σοκ, κατάθλιψη, κ.α. Γι' αυτό πρέπει να ζητάμε πάντα προστασία από τους άγγελους και οδηγούς μας πριν καταπιαστούμε με κάποια μεταφυσική δραστηριότητα, ή να οραματιζόμαστε ότι μάς περιτυλίγει λευκό φως πριν αρχίσουμε.

 Οι οντότητες μπορούν να εισχωρήσουν και όταν τις καλούμε με σεάνς, ouija-board, αυτόματη γραφή, μάγια, κ.α. Δεν έχει σημασία αν καλούμε συγκεκριμένη οντότητα, μπορεί να έρθει και δαίμονας ακόμα, προσποιούμενος ότι είναι το πνεύμα που καλέσαμε. Μπορεί να μείνει στο σπίτι μας ή να μπει στο αστρικό μας σώμα.

Τη σεάνς προτείνω να την αφήσετε σε επαγγελματίες μέντιουμ, το ouija-board και τα μάγια ας τα ξεχάσετε εντελώς (εκτός κι αν πρόκειται για λευκή μαγία σε συνεργασία με τον οδηγό σας ή κάποια αγγελική οντότητα και είστε πεπειραμένοι), ενώ με την αυτόματη γραφή μπορείτε να πειραματιστείτε, όμως πάντα ζητώντας προστασία. Αν κάποιο πνεύμα σάς παρουσιαστεί ως οδηγός σας και σας δίνει οδηγίες, μην το εμπιστευτείτε. Ο αληθινός οδηγός έρχεται συνήθως στα όνειρα και δίνει συμβουλές, κάποιο μήνυμα ή συμπαράσταση.

Οι οντότητες που κάνουν κατάληψη μπορεί να είναι ψυχή πεθαμένου ανθρώπου, κομμάτι ψυχής νεκρού ή ζωντανού ανθρώπου, ομφάλιος λώρος, ψυχή ζώου ή εξωγήινου, στοιχειακό, κάθε είδος ξωτικού, εξωγήινος, νεφελίμ (ή η ψυχή του) και δαίμονας (ή ένα κομμάτι από τον ίδιο το Διάβολο).

Η οντότητα, όσο καλή κι αν είναι, μάς μεταφέρει τις δικές τις σκέψεις, παρορμήσεις και ανάγκες. Προκαλεί δυσλειτουργικές συμπεριφορές, μπλοκαρίσματα, αρνητικά συναισθήματα, εμμονές, εθισμούς, τάσεις αυτοκτονίας, εξάντληση, σχιζοφρένεια, αμνησία, αλσχάιμερ (μαζί με τη διάσπαση αστρικού σώματος), διπολική διαταραχή, διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, επιληψία, λιποθυμίες, κτλ. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι αυτές οι καταστάσεις προέρχονται πάντα από κατάληψη οντότητας.

Με τη βοήθεια των αγγέλων, γνώριμων ψυχών και πνευματικών οδηγών, ακολουθώντας το σύστημα του dr William Baldwin, εντοπίζουμε την οντότητα και την πείθουμε να επιστρέψει σπίτι της, δηλαδή στο κομμάτι του πνευματικού ή αστρικού κόσμου που τής αναλογεί, εκεί όπου είναι οι αδερφές ψυχές της και το επόμενο επίπεδο ανάπτυξής της. Μπορεί κάποια ψυχή να έχει μείνει αιώνες ή και χιλιετίες στο χαμηλό αστρικό πεδίο ή και να έχει προσκολληθεί στον πελάτη μου, ή να πηδάει από τον ένα στον άλλο.

 Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος με κατάληψη, μπορεί η ψυχή του να είναι αρκετά δυνατή και να τραβήξει και την προσκολλημένη στο Φως. Μπορεί όμως η προσκολλημένη να είναι η πιο δυνατή και να μην αφήσει την ψυχή του πεθαμένου να φύγει, αλλά να την κρατάει στο Σκότος (χαμηλό αστρικό πεδίο). Μπορεί επίσης να την τραβάει μαζί της και να μπαίνουν δυό-δυό στα σώματα. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να έχει εκατοντάδες ψυχές προσκολλημένες!

Αυτό που κρατάει μια ανθρώπινη ψυχή στο χαμηλό αστρικό (το πιο κοντινό στη γη) είναι τα αρνητικά συναισθήματα κατά το θάνατό τους (οργή, φόβος, εκδικητικότητα, μίσος, το συναίσθημα της αδικίας ή του ότι άφησε κάτι στη μέση) ή απλά η σύγχιση. Κάποιες δεν καταλαβαίνουν καν ότι πέθαναν και περπατούν ανάμεσά μας μη καταλαβαίνοντας γιατί δεν τις βλέπουμε. Άλλες απλά δεν πάνε στο φως που τούς εμφανίζεται γιατί δεν πιστεύουν σε τίποτα ή γιατί έχουν μάγια ή κατάρα που τις εμποδίζουν. Οι τελευταίες είναι οι πιο ευάλωτες στη συνεργασία με τις δυνάμεις του σκότους που τούς προτείνεται, με ψεύτικες υποσχέσεις.και αποκρύπτοντάς τους την αλήθεια.

Έτσι, με τη σειρά τους, γίνονται κι αυτές δαιμονικές, ανακαλύπτοντας σύντομα ότι ξεγελάστηκαν, χωρίς όμως να μπορούν πια να κάνουν τίποτα, αλλά όντας καταδικασμένες σε αιώνια σκλαβιά. Μέχρι να τις ανακαλύψει κάποιος θεραπευτής και να τις σώσει. Με την τεχνική του dr William Baldwin (και άλλων, καθώς και των σαμάνων), ακόμα και οι αληθινοί δαίμονες (οι λεγεώνες του Εωσφόρου) σώζωνται! Ναι, διαβάσατε σωστά. Ο Σατανάς τούς εξαπάτησε λέγοντάς τους ότι το φως είναι επικίνδυνο και ότι πρέπει να το αποφεύγουν. Τούς είπε ότι θα τούς προστατεύει από το φως.

 Τούς παρότρυνε να ενισχύσουν το μίσος, την αλαζονεία και όλα τα κακά τους συναισθήματα και τούς έδωσε εντολή να καταστρέφουν τους ανθρώπους μέσω αυτών των συναισθημάτων που με τη σειρά τους τούς ενισχύουν. Τα συναισθήματα αυτά οδηγούν σε καταστροφικές συμπεριφορές και ο άνθρωπος αρρωσταίνει, σκοτώνει, κάνει κακό, πεθαίνει. Όμως βαθειά μέσα τους υπάρχει μια μονάδα φωτός, η σπίθα φωτός που κάποτε ήταν, όταν γεννήθηκαν σαν ψυχή από τη θεϊκή πηγή. Όταν τούς ανακγάζω να κοιτάξουν βαθειά μέσα τους, βλέπουν την μονάδα φωτός, καθώς την παρατηρούν αυτή μεγαλώνει, συνειδητοποιούν ότι δεν τούς βλάπτει, καταλαβαίνουν την εξαπάτηση και φεύγουν με χαρά με τους άγγελους πίσω στο πνευματικό τους σπίτι!

Πριν φύγουν, τούς ζητώ να φέρουν όλους τους δαίμονες υπό τις διαταγές τους και να τούς διατάξουν να δεχτούν την ίδια θεραπεία. Το κάνουν με προθυμεία, κι' έτσι μπορεί να σωθούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες δαίμονες και άνθρωποι με μιας! Υπάρχουν βεβαίως και πολλές χαμένες ψυχές ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί με δαίμονες χωρίς να το καταλάβουν, επειδή άκουσαν μια φωνή να τις παροτρύνει να κάνουν κακό. Επίσης υπάρχουν εγρηγορήσιμα ή σκεπτομορφές που τα έχουν δημιουργήσει δαίμονες και τα έχουν στείλει σε ανθρώπους μέσω μαγγανίας από άλλους ανθρώπους.

Η ίδια τεχνική εφαρμόζεται με τους εξωγήινους, οι οποίοι συχνά βάζουν αιθερικά μηχανήματα στο αστρικό σώμα των ανθρώπων για πειραματισμό ή συλλογή πληροφοριών. Κάποιοι καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και φεύγουν μαζί με τα μηχανήματά τους αμέσως. Κάποιοι άλλοι είναι εχθρικοί και αρνιούνται, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκονται κι' αυτοί υπό δαιμονική κατάληψη.

Καλούμε πάντα τον κυβερνήτη ή αρχηγό της επιχείρησης, και θεραπεύουμε πρώτα τον δαίμονά του. Μετά ο εξωγήινος αλλάζει στάση και πρόθυμα φεύγει, δίνοντας εντολή να τα μαζέψουν όλοι οι υφιστάμενοί του με παρόμοια μηχανήματα. Μ' αυτό τον τρόπο, ο William Baldwin έχει διώξει χιλιάδες εχθρικούς εξωγήινους με μιας. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, όταν π.χ. ο εξωγήινος έχει κάνει συμφωνία με το κράτος για να κάνει πειράματα σε ανθρώπους.

 Έχει αποδειχθεί από τους πελάτες σε ύπνωση ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α., αλλά και άλλες κυβερνήσεις, δέχονται εξωγήινα όπλα και ως αντάλλαγμα δίνουν την άδεια αυτοί να πραγματοποιούν πειράματα στους ανθρώπους, είτε απευθείας στο υλικό τους σώμα απαγάγωντάς τους, είτε με αιθερικά μηχανήματα στο αστρικό τους σώμα, αυξομοιώνοντας τα συναισθήματά τους ή ωθώντας τους σε εθισμούς.

Υπάρχουν και χαμένοι ή εξόριστοι εξωγήινοι οι οποίοι έφυγαν από τη διάστασή τους λόγω δικτατορίας ή τυραννίας. Επηρεάστηκαν από δαιμονικές δυνάμεις στο χαμηλό αστρικό πεδίο χωρίς να το καταλάβουν και κατέληξαν σε κάποιον πελάτη μου. Υπάρχει ειδικός χώρος στο φως για αυτούς τους απόβλητους. Εκεί μπορούν να δουλέψουν καλύτερα για την απελευθέρωση του κόσμου τους. Υπάρχουν ολόκληροι πλανήτες ή κόσμοι όπου δεν έχουν φτάσει ακόμα οι δυνάμεις του καλού ή έχουν εκδιωχτεί μέσω συμφωνιών με το διάβολο.

 Οι απόγονοι αυτών που έκαναν τη συμφωνία δεν ξέρουν καν την ύπαρξη του Σατανά και απλά ακολουθούν το σύστημα που τούς δώθηκε από τους απογόνους τους. Τα όντα αυτά ζουν μέσα στη ρουτίνα, χωρίς χαρά ή αγάπη, καταδικασμένα όταν πεθαίνουν η ψυχή τους να δίνεται στους δαίμονες, πάντα με την άγνοιά τους. Έναν τέτοιο πλανήτη έτυχε να σώσω και εγώ μέσω ενός χαμένου εξωγήινου.


 Οι δαίμονες αξίζουν ειδική παράγραφο, γιατί μας επηρεάζουν όλους μας λίγο-πολύ. Τα επίπεδα δαιμονικής επιρροής είναι τέσσερα:


 1.Δαιμονική επιρροή
    Πρόκειται για την επιρροή που δέχονται όλοι οι άνθρωποι, ακόμα κι' ο Χριστός. Οι δαίμονες επωφελούνται των αδυναμιών μας για να μάς ωθήσουν σε δυσλειτουργικές συμπεριφορές και αρνητικά συναισθήματα. Εξαρτάται από την πίστη μας και τις γνώσεις μας το πόσο μπορούμε να υποκύψουμε.
    2.Δαιμονική επίθεση

Οι δαίμονες μάς επιτίθενται όταν κοιμόμαστε ή βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Υπάρχουν διάφορες μορφές επίθεσης, όπως η παράλυση (sleep paralysis), η ασφυξία, οι Ίνκουμπους και Σούκουμπους (σεξουαλική επίθεση), μετωπική επίθεση που αφήνει μόλωπες, επαναλαμβανόμενοι και συγκεκριμένοι εφιάλτες όπου κάποιος μάς κυνηγάει ή απλά μια εμφάνιση στο υπνοδωμάτιό μας που μάς τρομάζει. Για να γίνει τέτοιου είδους επίθεση πρέπει να έχουμε δώσει στους δαίμονες το δικαίωμα είτε σ' αυτή τη ζωή είτε σε περασμένη, με κάποια συμφωνία μαζί τους.

Μπορεί κάποιος άλλος να τούς έχει δώσει αυτό το δικαίωμα, γονιός ή πρόγονος με συμφωνία ή οποιοσδήποτε άλλος με μάγια. Μπορεί επίσης το σπίτι όπου μένουμε να είναι μολυσμένο με μάγια ή παρουσία δαιμόνων από το παρελθόν, μέσω τελετών. Αν υπάρχουν αντικείμενα μιασμένα από μάγια στο σπίτι πρέπει να εντοπιστούν και να καούν. Για να διώξω πνεύματα που βρίσκονται σε σπίτι ακολουθείται η ίδια διαδικασία ύπνωσης, δηλαδή επικοινωνώ με την οντότητα μέσω του πελάτη μου.

 Για να λυθούν συμφωνίες, ο πελάτης επαναλαμβάνει μετά από μένα την αποκύρηξη των συμφωνιών του με τους δαίμονες. Η δαιμονική επίθεση μπορεί απλά να είναι μια προσπάθεια των δυνάμεων του σκότους να σταματήσουν ή να τρομάξουν κάποιον με σημαντική αποστολή, όταν τον βρίσκουν σε στιγμή αδυναμίας.

    3.Δαιμονική καταπίεση
Ο δαίμονας δεν είναι προσκολλημένος στο αστρικό σώμα του παθόντος, αλλά βρίσκεται σε απόσταση. Όμως έχει το δικαίωμα να τού πολλαπλασιάζει τις αρνητικές του τάσεις (θυμό, κατάθλιψη, αυτοκαταστροφή, κτλ) καθώς και αυτές των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί του. Μπορεί να τού προκαλεί μεγάλη και διαρκή κακοτυχία και να τον πείθει να κάνει λάθος επιλογές. Η δαιμονική καταπίεση προέρχεται από μάγια, κατάρα ή συνεργασία με τις δυνάμεις του κακού σε περασμένη ζωή.

 Θά' λεγα ότι είναι ή χειρότερη μορφή παρέμβασης, γιατί οι δαίμονες που επηρεάζουν το θύμα δεν είναι ορατοί και σχεδόν κανένα μέντιουμ δεν μπορεί να βρει το πρόβλημα, το οποίο μπορεί να συνεχίζεται από ζωή σε ζωή και να εντείνεται μέχρι να καταστρέψει ολοκληρωτικά τη ζωή του παθόντος και να τον παγιδεύσει μετά θάνατο να γίνει δαιμονικός, στέλνοντας την ψυχή του σε κάποιον κακομοίρη που τού έκαναν μαύρη μαγία.

Κι επειδή όλοι με ρωτάνε γιατί ασχολήθηκα μ' αυτά τα πράγματα, η κατάσταση που μόλις περιέγραψα ήταν η δική μου και της δίδυμης ψυχής μου που θυσιάστηκε για να μάς λύσει την κατάρα των 450 χρόνων. Εγώ με τη σειρά μου βόηθησα να σωθεί η ψυχή του από τους δαίμονες του χαμηλού αστρικού πεδίου. Αλλά αυτό δεν είναι παρηγοριά για μένα. Και εδώ μπορώ να χρησιμοποιήσω στους πελάτες μου την τεχνική που περιέγραψα, αν και δεν δίνω εγγυήσεις για την επιτυχία της, γιατί συχνά η κατάρα δεν επιτρέπει στον πελάτη να δει τι έγινε.

 Σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να κάνει την ύπνωση κάποιος δικός τους άνθρωπος αντί γι' αυτούς. Η δαιμονική καταπίεση μπορεί να φαίνεται άδικη όταν το θύμα δε φταίει, όμως είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να αναδυθεί πνευματικά πολύ πιο γρήγορα απ' το αν είχε καλές ζωές. Φυσικά υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να παραδοθεί στις δυνάμεις του κακού.

  1. Δαιμονική κατάληψη

Εδώ έχουμε τον κλασσικό δαιμονισμό, με τον οποίο τόσα γράψανε και τόσες ταινίες και σήριαλ έφτιαξαν. Όμως στην πραγματικότητα σπάνιες είναι οι φορές που φαίνεται. Συνήθως οι δαίμονες κρύβονται καλά, έχοντας μια συγκεκριμένη αποστολή. Όταν η κατάληψη γίνεται από μαύρη μαγία, οι δαίμονες εκτελούν τις διαταγές του μάγου (π.χ. να χωρίσει από την αγαπημένη του, να αρρωστήσει, να πεθάνει, να παντρευτεί κάποιο συγκεκριμένο άτομο, κτλ.).

Σ' αυτή την περίπτωση μόνο κάποιοςς πολύ έμπειρος μπορεί να υποψιαστεί ότι υπάρχει δαίμονας στη μέση. Όμως η κατάληψη μπορεί να γίνει από αδυναμία του θύματος, όπως κάθε κατάληψη. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο παθών συχνά το είχε προαποφασίσει για την επερχόμενη ζωή του όταν την σχεδίαζε, πριν ενσαρκωθεί, σαν δοκιμασία, για να ανεβεί γρήγορα πνευματικά. Όμως μπορεί απλώς να τράβηξε το δαίμονα από τη δύναμη των αρνητικών του συναισθημάτων ή να έπαιξε με επικίνδυνα μεταφυσικά παιχνίδια.

Σ' όλες αυτές τις περιπτώσεις, όταν η κατάληψη διαρκεί χρόνια, έχουμε ορατά συμπτώματα και το θύμα ξέρει ότι έχει κατάληψη. Η ίδια τεχνική εφαρμόζεται και εδώ για να φύγουν οι δαίμονες. Η δαιμονική κατάληψη από μάγια στον αγαπημένο μου ήταν αυτό που με ώθησε αρχικά στο να ερευνήσω το μεταφυσικό τομέα. Όταν η κατάληψη συνεχίζεται επί δεκαετίες, οι δαίμονες “τρώνε” σιγά-σιγά ολόκληρη την ψυχή και μιλάμε για ολοκληρωτική κατάληψη (Hostage to the Devil, Malachi Martin). Σύμφωνα με τον εξορκιστή Martin η ψυχή δεν σώζεται πια, είναι καταδικασμένη να γίνει δαίμονας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σ' αυτή την κατάσταση φαίνονται από την ανεκφραστικότητά τους, την “απουσία” τους, την παγωμένη τους ψυχρότητα. Εγώ πιστεύω ότι η τεχνική του dr Baldwin μπορεί να σώσει ακόμα κι' αυτές τις ψυχές, εφόσον σώζει τους δαίμονες. Ο ίδιος ο δαιμονισμένος φυσικά δεν θα πήγαινε ποτέ για θεραπεία, όμως μπορεί να γίνει από απόσταση, μέσω ενός αγαπημένου του προσώπου (αν αυτό υπάρχει...).

Όταν φεύγει η οντότητα, μένει συχνά ένα κενό στο αστρικό σώμα του θύματος και είναι καλό να το γεμίσουμε αρχικά με το φως των αγγέλων και ύστερα να δούμε αν υπάρχουν αστρικά κομμάτια που λείπουν (που χάθηκαν σε συναισθηματικά σοκ), να τα εντοπίσουμε και να τα επαναφέρουμε. Είναι επικίνδυνο να μείνουν εκτός σώματος γιατί το θύμα είναι επιρρεπές σε άλλη κατάληψη. Αυτή η τεχνική ονομάζεται soul retrieval (επανάκτηση αστρικού σώματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής