Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Αρχάγγελος Ουριήλ-Οι Άγγελοι ανάμεσα σας


Υπάρχουν Άγγελοι ανάμεσά σας και εσείς βρίσκεστε σε συνεχή επαφή μαζί τους καθημερινά. Η αποστολή τους είναι εκείνη να σας καθοδηγούν στην ζωή και να σας βοηθούν όταν έχετε ανάγκη και να σας προμηθεύουν τα αναγκαία για την πνευματική σας ανάπτυξη και κατανόηση.
Έχετε ενδείξεις της παρουσίας τους καθημερινά στην ζωή σας όταν συναντάται κάποιον που σας δίνει ένα χέρι βοήθειας , που παρουσιάζεται την κατάλληλη στιγμή για να σας λύσει κάποιο πρόβλημα όταν τα πράγματα φαίνονται δύσκολα και χωρίς καμιά δυνατότητα βοήθειας και επίλυσης, όταν κάποιος σας χαμογελά, όταν κάποιος σας ενθαρρύνει , όταν κάποιος σας ακούει με κατανόηση και συμπόνια.
Θα συνειδητοποιήσετε την παρουσία τους όταν θα θυμάστε πως δεν είστε ποτέ μόνοι στο ταξίδι σας αυτό.Οι άγγελοι που σας βοηθούν είναι εδώ για να σας υπηρετήσουν και δρουν μέσω άλλων. Δρουν δια μέσω ανθρώπων που καθοδηγούνται για να σας βοηθήσουν και για να σας στηρίξουν- τα άτομα που σας βοηθούν και σας στηρίζουν είναι απεσταλμένοι άγγελοι για να σας βοηθήσουν. Τα άτομα που σας μιλούν όταν έχετε ανάγκη από μια γλυκιά κουβέντα , εκείνοι που σας βοηθούν όταν έχετε ανάγκη, καθένα από αυτά τα άτομα είναι ένας άγγελος .

Οι άγγελοι που σας βοηθούν στα μαθήματα που πρέπει να πάρετε , παρουσιάζονται στα άτομα που πρέπει να βοηθήσετε, τα άτομα που έρχονται σε εσάς και σας ζητούν την βοήθειά σας , που έχουν ανάγκη να ακούσουν ένα γλυκό λόγο, να δουν το χαμόγελό σας, κάθε άτομο που παρουσιάζεται στην ζωή σας και που μαζί του μοιράζεστε την κατανόηση, την συμπόνια και την αγάπη.


Αυτού του είδους συναντήσεις , να και σύντομες, γίνονται και υπάρχουν για να μοιραστείτε με τους άλλους τα χαρίσματά σας. Κάθε άτομο με το οποίον μοιράζεστε την κατανόηση, την συμπόνια και την αγάπη είναι ένας άγγελος που βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά.

Θα συνειδητοποιήσετε την παρουσία των αγγέλων ανάμεσά σας όταν θα κοιτάζετε τους άλλους με τα μάτια της καρδιάς και θα αναγνωρίσετε την θεϊκότητα του καθενός, όταν επιτρέψετε συνειδητά στους εαυτούς σας να αναγνωρίσετε τους αναρίθμητους αγγέλους ανάμεσα σας τότε θα νοιώσετε την βοήθειά τους σε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας. Κάθε ένας από τους αγγέλους έχει ένα χάρισμα και ένα δώρο για εσάς που σας υπενθυμίζει πως το Φως βρίσκεται πάντοτε κοντά σας και γύρω σας.

Όταν μοιράζεστε τα χαρίσματά σας και τα δώρα σας με τους άλλους γίνεστε άγγελοι στην ζωή τους και τους ενθυμίζετε την απεριόριστη αγάπη που είναι η πιο μεγάλη δύναμη του Σύμπαντος.
Ο κάθε ένας από εσάς βαδίζει στο Φως και μπορεί να ρίξει άπλετο Φως σε οποιονδήποτε και να φέρει τον Ουρανό πάνω στην Γη, όταν θυμάστε πως βαδίζετε και μιλάτε με τους αγγέλους που ζουν ανάμεσά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής