Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Το Καναλι μας στο YouTube!

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Aνώτερη Επικοινωνία - 'Channeling'


Όταν λέμε ότι γίνεται «channeling» εννοούμε, ότι κάποιος είναι κανάλι ή αγωγός μεταβίβασης της ενέργειας, που με τον κατάλληλο συντονισμό, λαμβάνει μηνύματα από τον Ανώτερο του Εαυτό.

Μεταφέρει απαντήσεις, πληροφορίες και ιδέες από ένα υψηλό δονητικό επίπεδο, συνδέεται με το Θεϊκό του κομμάτι, με ενέργειες αγγέλων, πνευματικών οδηγών, αναληφθέντων Δασκάλων, κ.α.
Μπορούμε να πούμε ότι είναι μια φυσική μορφή επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων και πνευμάτων, αγγέλων, και γενικότερα μη υλικών οντοτήτων.

Παλαιότερα τα ‘κανάλια επικοινωνίας’ με την άλλη πλευρά του πέπλου, έπρεπε να πέσουν σε κατάσταση ύπνωσης, και να παραδοθούν εντελώς στην οντότητα με την οποία συνδέονταν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού πέρα από το να εστιαστούν στη συγκεκριμένη οντότητα και να μεταφέρουν τα μηνύματα, δεν αφήνουν ούτε το σώμα, αλλά ούτε και το νου τους ανεξέλεγκτα.
Ο κλασικός φόβος που υπάρχει σχετικά με το channeling, είναι η ποιότητα και η προέλευση της συγκεκριμένης οντότητας. Όμως ο channeler έχει πλήρη επίγνωση της οντότητας που εισέρχεται στο ενεργειακό και φυσικό του πεδίο και μπορεί να επιλέξει να θέλει να γίνει φορέας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

Ένα channeling μπορεί να δώσει άμεσες προσωπικές απαντήσεις, αλλά και πολλές πληροφορίες σε παγκόσμιο αλλά και συμπαντικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια τα channeling έχουν αυξηθεί, και όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνδέονται με τα ανώτερα πεδία συνειδητότητας, με σκοπό να πάρουν όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούν, αφού οι ενέργειες υποστηρίζουν αυτές τις διαδικασίες και βοηθούν στο να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.
Διανύουμε  μια κρίσιμη περίοδο για την εξέλιξη της ζωής του πλανήτη και αυτό που σίγουρα μπορεί να κάνει ο καθένας μας είναι να κοιτάξει να φτιάξει πρώτα τον εαυτό του και να γίνει ο ίδιος αυτό ακριβώς που θέλει να βλέπει στους άλλους.         
Το channeling λέγεται και Ανώτερη Επικοινωνία, επειδή γίνεται με ανώτερες ποιότητες και συχνότητες ενέργειας.

Τελευταία όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που μπορούν να επικοινωνούν με την «άλλη πλευρά του πέπλου», τον άυλo κόσμο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ενέργειες μας αλλάζουν και εξελίσσονται, εμείς αρχίζουμε να κατανοούμε και να συμμετέχουμε ενεργά στον τρόπο που δουλεύουν τα πράγματα, και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία πιο εύκολα παρά ποτέ, να συντονιζόμαστε με τον αληθινό, Θεικό Ανώτερο μας Εαυτό. Άγγελοι, Αρχάγγελοι, Πνευματικοί Οδηγοί αλλά και Διδάσκαλοι που έχουν περάσει από τη Γη και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, δίνουν μηνύματα και πληροφορίες με σκοπό να βοηθήσουν την εξελικτική μας πορεία.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Σημαντικό στη μεταφορά των μηνυμάτων αυτών είναι η ερμηνεία που θα δοθεί, αφού το κάθε ‘κανάλι’ εισπράττει διαφορετικά, ανάλογα με την εσωτερική του αντίληψη, το νόημα της επικοινωνίας. Άλλωστε και ο καθένας που θα το ακούσει στο φυσικό πεδίο, μπορεί να το ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο.

Το σίγουρο όμως είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σας πει με ακρίβεια το μέλλον, αφού υπάρχει η ελεύθερη βούληση και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τη ζωή σας. Υπάρχουν πιθανότητες, και ίσως ναι, υπάρχει και κάποιο σχέδιο, όμως υπάρχει και ο νόμος της Ελευθερίας, και αυτό ακριβώς είναι το αλατοπίπερο της ζωής…

Ο channeler είναι αυτός που θα σας κάνει να στραφείτε μέσα σας, και θα σας δείξει τον τρόπο, να βρείτε οι ίδιοι τις απαντήσεις σας, μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Τα λόγια του είναι η ενέργεια που βγαίνει από την επαφή του με το Θεϊκό του Εαυτό, είναι ένα εργαλείο, της έκφρασης του Λόγου του Πνεύματος. Και το Πνεύμα, δε θέλει να σας πει κάντε αυτό ή κάντε εκείνο, διαμέσο αντιπροσώπου, το Πνεύμα   μιλάει απευθείας μέσα στη καρδιά σας, αλλά εσείς τις περισσότερες φορές δεν το ακούτε!
Αυτό που δεν ακούτε μέσα σας, αυτό είναι που σας μεταφέρει το «κανάλι», απλά σας το υπενθυμίζει, γι αυτό συχνά μετά από ένα channeling, μπορεί να πείτε: Το ήξερα, στο βάθος, ήμουν σίγουρος για όλα αυτά!
Ίσως να μην σας πει κάτι καινούριο, κάτι που δεν το ξέρετε ήδη. Θα σας πει ίσως κάτι το οποίο δεν είχατε αντιληφθεί, με τέτοιο τρόπο, ώστε να αγγίξει το πιο ευαίσθητο κομμάτι σας και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι οι λύσεις και οι απαντήσεις είναι μέσα σας. Και όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα γίνετε κι εσείς «κανάλια» του εαυτού σας!

Πάντα στις δύσκολες στιγμές σας, αναζητάτε μια βοήθεια. Νιώθετε την ανάγκη να απευθυνθείτε σε κάποιον ο οποίος θα σας πει δυο κουβέντες που θα ανακουφίσουν το πόνο ή την ανησυχία σας.
Ο channeler εμπιστευόμενος τη διαίσθηση του και την επαφή του με το Πνεύμα, σας ενεργοποιεί την ενθύμηση του πραγματικού σας εαυτού, και σας οδηγεί ξανά στην ένωση σας με το Πνεύμα. Γι αυτό πολλές φορές σε αυτές τις συναντήσεις, υπάρχει τόσο μεγάλη συγκίνηση, αλλά και ανακούφιση και νιώθετε σαν να σας έχει φύγει ένα βάρος, επειδή ξαναβρίσκεται τον αληθινό σας εαυτό!

Το channeling μπορεί να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις, ώστε να αφυπνίσει μέσα στον καθένα σας, την πραγματική του διάσταση και να σας σπρώξει ώστε να βρείτε το δικό σας εσωτερικό μονοπάτι.
Τα λόγια του Πνεύματος, εμφυτεύουν στη καρδιά σας τους σπόρους της αλήθειας, και αφήνουν το πότισμα σε σας. Το πώς θα καλλιεργήσετε την δική σας αλήθεια, είναι τελικά δική σας δουλειά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΣΩΣΤΟΣ» CHANNELER ?

Ο «σωστός» και αληθινός channeler είναι εκείνος που με τον λόγο του θεραπεύει, ανακουφίζει,  βοηθάει στο να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στη δύναμη σας, σας ανάβει το φως, και αφού σας δείξει το δρόμο, έπειτα αποτραβιέται διακριτικά, αφήνοντας σας με τη βεβαιότητα… ότι μόνοι σας τον βρήκατε!

Ο καθένας που ακούει πραγματικά παίρνει αυτό που χρειάζεται και είναι κατάλληλο για εκείνον.
Το περίεργο είναι ότι ακόμα και εκείνοι που διαβάζουν κάτι  που προέρχεται από Ανώτερη Επικοινωνία, μπορούν να νιώσουν την ενέργεια, να βιώσουν τα συναισθήματα, και να πάρουν θεραπεία, αλλά και τις απαντήσεις στα δικά τους ερωτήματα!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!

Ας μην ξεχνάμε ότι και οι channelers είναι πάνω από όλα άνθρωποι, και είναι φυσικό να έχουν τις ίδιες ανθρώπινες αδυναμίες που έχουμε όλοι μας – άσχετα αν έχουν αναπτύξει αυτή την ικανότητα.
Είναι λοιπόν πολύ φυσικό, από την αγάπη και την ανταπόκριση των ανθρώπων που θέλουν από κάπου να πιαστούν, κάποια στιγμή να «υπερεκτιμήσουν» τις ικανότητες τους, και –συχνά ασυνείδητα- να μπουν στη διαδικασία, να πιέζουν (με το γάντι) και να υποχρεώνουν (με τον τρόπο τους) τους άλλους να ακολουθούν τις οδηγίες τους – με τη πρόφαση ότι προέρχονται από το πνεύμα!
Εκεί θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, καθώς ο άνθρωπος δεν αργεί να «τη ψωνίσει» και να θεωρήσει τον εαυτό του «μεγάλο διδάσκαλο»!
Αγαπητοί, προσοχή, μη την ψωνίσετε! Η διαχωριστική γραμμή, είναι πραγματικά λεπτεπίλεπτη!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΑΙ στην ελευθερία επιλογής

ΝΑΙ στην εσωτερική αλήθεια

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ
που στηρίζεται και τρέφεται από την ανάγκη για επικοινωνία, από το φορτίο της μοναξιάς, και της αποξένωσης

ΟΧΙ στην εκμετάλλευση των ανθρώπινων σχέσεων

ΟΧΙ στην εξάρτηση και την υποβολή

ΟΧΙ στον εκφοβισμό και την εξαπάτηση

ΟΧΙ στις ομάδες που μας θέλουν να «χτυπάμε κάρτα», που μας υπενθυμίζουν ανελλιπώς το «λάθος» να μην πηγαίνουμε συχνά, που προσπαθούν να μας «επιβάλλουν» το «καλό μας» μέσω «ανώτερων εντολών», κατευθύνοντας τελικά τη ζωή μας … με τη ψευδαίσθηση ότι αυτό διαλέξαμε…

Προσοχή λοιπόν, γιατί όπως είπε και η Έλενα Μπλαβάνσκι…  «… στη πορεία προς το φως, βάλατε πάγκους συναλλαγής!» Και βέβαια οι «πάγκοι συναλλαγής» δεν είναι μόνο η οικονομική εκμετάλλευση, αλλά και πολλά ακόμα…

Ακολουθήστε τη καρδιά σας και τη διαίσθηση σας.
Είναι απλό: Αν η ζωή σας προχωράει, εξελίσσετε, και νιώθετε ευτυχισμένοι, τότε είστε στο σωστό δρόμο… αν όχι, κοιτάξτε ξανά τις επιλογές σας, και συνεχίστε δοκιμάζοντας κάτι καινούριο…

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, να θυμάστε να μένετε γειωμένοι, και να απολαμβάνετε τη καθημερινότητα με τα πάνω και τα κάτω της. Ο πνευματικός δρόμος δεν σημαίνει αποκοπή από όλα τα υπόλοιπα, γιατί έτσι χάνετε η αληθινή ουσία του δώρου που λέγεται Ζωή!

Πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση, βρείτε εκείνα που σας ευχαριστούν και κάντε τα, μιλήστε με ένα δικό σας άνθρωπο, γελάστε, βγείτε έξω, διασκεδάστε, αγκαλιαστείτε, και προπαντός αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με όλους εκείνους που δεν καταλαβαίνουν το δικό σας τρόπο αντίληψης...

Διαλέξτε τις Διδασκαλίες που σας αρέσουν, τους πνευματικούς Δασκάλους που σας ταιριάζουν, αλλά χωρίς φανατισμό και προσκόλληση. Και κυρίως, χωρίς να προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν, αφού ο καθένας είναι ελεύθερος να συνεχίσει το ταξίδι του όπως νομίζει…
Μείνετε ανοιχτοί σε όλα όσα σας κάνουν να είστε υγιείς, σας δίνουν δύναμη και λύσεις, και προπαντός σας βοηθούν να εξελιχτείτε, να γνωρίσετε και να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας υπόσταση.
Προτείνουμε  να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και να κάνετε μόνο εκείνο που σας ευχαριστεί και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Αν κάτι σας κάνει να νιώθετε άβολα ή δυσάρεστα, απλά απορρίψτε το.
Η εσωτερική σας ηρεμία, η ευτυχία, η υγεία, και η γαλήνη, είναι τα μόνα κριτήρια που θα πρέπει να σας καθοδηγούν στο δικό σας δρόμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής