Η Ομάδα μας στο Facebook!

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ


Αν κάνουμε μια έρευνα στους θρύλους και τις ιστορίες του τόπου μας σίγουρα κάπου θα αναφέρονται πλάσματα περίεργα που είτε μας μοιάζουν είτε όχι.Στα παραμύθια του λαού μας, υπάρχουν πλήθος αναφορών για Νάνους ,Νεράιδες ξωτικά κτλ.  Εκτως απο τις 3  διαστάσεις της ύλης υπάρχουν αρκετές ακόμη. Μια από αυτές είναι και η γνωστή στους Μυστικιστές ως Αστρικό Πεδίο ή Kama Lo ca. Το Αστρικό μας περιβάλλει ακριβώς όπως ο αέρας και ένα κομμάτι του εαυτού μας είναι μονίμως συντονισμένο μαζί του. Αυτός είναι ο τόπος γέννησης και κατοικίας των Στοιχειακών. Η δονητική συχνότητα αυτών των πλασμάτων, συντονισμένη στο χώρο ύπαρξή τους, είναι κατά πολύ υψηλότερη από τη δική μας με αποτέλεσμα να είμαστε σχεδόν άυλοι ο ένας για τον άλλο.
Οι βασικές κατηγορίες κατάταξης των Στοιχειακών είναι 4 και ανταποκρίνονται στα 4 αλχημικά στοιχεία της ύλης (γι' αυτό και Στοιχειακά), Γη, Φωτιά, Αέρα και Νερό. Αντίστοιχα έχουμε: Νάνους ή Γνόμους, Σαλαμάνδρες, Συλφίδες και Ωκεανίδες ή Νηρηΐδες.
Τα Στοιχειακά χρειάζονται και επιθυμούν την επαφή μαζί μας μια και σαν κάτοικοι του ίδιου πλανήτη έχουν κοινή πορεία εξέλιξης. Εδώ όμως εύλογα δημιουργείται η απορία αν είναι εφικτό για τους κατοίκους του Αστρικού Πεδίου να κατοικήσουν στο δικό μας κόσμο και μάλιστα την σημερινή εποχή της απόλυτης πνευματικής μόλυνσης και αποξένωσης. Η απάντηση είναι διπλή, και ναι και όχι. Όπως ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα -για ορισμένο χρονικό διάστημα- να βρεθεί στο Αστρικό έτσι και οι κάτοικοι του Αστρικού έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήινο πεδίο. Σήμερα όμως μια πιθανή επαφή μας μαζί τους, αν πρώτα δεν καθαρίσουμε σκέψεις και συναισθήματα, θα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τους και μόνο. Αυτός είναι ίσως και ο μοναδικός λόγος που τα Στοιχειακά έχουν χαθεί από κοντά μας και σιγά-σιγά ξεχνιούνται και από τα παραμύθια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Soul Cleansing System - Σύστημα Καθαρισμού της Ψυχής